Producten

In mijn behandelingen gebruik ik aromatische producten.
De huidverzorgingsproducten, die ik adviseer voor de dagelijkse verzorging, sluiten aan op de producten, die ik gebruik in mijn salon voor mijn aromatische behandelingen. Ze zijn op basis van 100% huideigen werkstoffen en dringen diep door in de huid.

De huid is een barrière tegen schadelijke invloeden van buiten af. In de aromatherapie werken we met etherische oliën. aroma
De huid is een barrière tegen schadelijke invloeden van buiten af. In de aromatherapie werken we met etherische oliën. Dit zijn lipofiele substanties. Lipofiele vloeistoffen zijn de enige werkstoffen, die door de bovenste huidlaag (opperhuid) doordringen. Daardoor kunnen de oliën de diepere huidlagen bereiken en dus de huid voeden op die plaatsen, waar de tekorten zitten.
Etherische oliën stimuleren verder de aanmaak van nieuwe huidcellen en kunnen schadelijke microben bestrijden, om zo ontstekingen te remmen en huidherstellend te werken. Elke gezichtsbehandeling in mijn salon sluit ik af met een warmte-gezichtspakking /masker om zo de werkstoffen van de etherische oliën optimaal door de huid te laten opnemen en het beste resultaat te krijgen.

Anboslogo
    © 2012 - 2019   I  Sandra de Jong  I  Hessenweg 173  De Bilt  I  06-15281614  I  sandra@salondeclic.nl  I  
    Privacy Policy  I  Algemene voorwaarden