De mogelijkheden met permanente make-up

De wenkbrauwen

De wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht. Wanneer men de vorm of de dikte van de wenkbrauw verandert, dan verander je daarmee de unieke oogopslag en het karakter van het gelaat. Daarom begin ik altijd met een gezicht analyse waarin we o.a. het model , de kleur en de techniek bepalen. Voor de behandeling worden eerst de wenkbrauwen getekend. Na overleg wordt pas begonnen met de pimentatie.

Zacht in geschaduwde wenkbrauwen hebben na ± 1 week een gepoederde uitstraling en zijn niet opvallend. Epileren is voortaan makkelijk, want de mooie vorm is duidelijk zichtbaar.

geschaduwde wenbrauw
hairstroke Hairstroke techniek Dit is het opvullen van de wenkbrauwen door middel van de haartjes techniek met diepte werking. Dit is niet van echt te onderscheiden. De wenkbrauwen lijken weer voller.
Drie Dimensionale techniek
Als u (nagenoeg) geen wenkbrauwen meer heeft, dan is de in geschaduwde techniek in combinatie met de Hairstroke (in 2 tinten)  zeker iets voor u.
driedimensionale hairstroke

Eyeliner

Bij de eyeliner wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Het is de perfecte make-up onder alle eyeliner breedomstandigheden, dus ook met sporten. Uw permanente make-up blijft altijd op zijn plaats.
Vooraf wordt gekeken naar de juiste kleur, de lengte en de dikte van de lijnen.
Er wordt natuurlijk rekening gehouden met uw persoonlijke smaak, het model van het gezicht en de vorm van het oog .

Lipliner

liplinerEen lipliner  geeft de lipcontouren een natuurlijke aanvulling of extra accent. Een natuurlijk of licht gekleurd liplijntje ter ondersteuning of correctie van uw eigen lip lijn geeft de mond een vollere en perfecte look. Bovendien worden kleine imperfecties gecorrigeerd. Als u vaak last heeft van een koortslip of bij diepe rimpels in de mondlijn dan is een lipliner minder geschikt.

<Terug naar Permanente Make-up>

Anboslogo
    © 2012 - 2019   I  Sandra de Jong  I  Hessenweg 173  De Bilt  I  06-15281614  I  sandra@salondeclic.nl  I  
    Privacy Policy  I  Algemene voorwaarden