Definitief ontharen

Salon Declic heeft als specialisatie Elektrische Epilatie van de ANBOS en staat dus vermeld op de lijsten van bijna alle zorgverzekeraars. Bij veel situaties van overbeharing in het gelaat worden de kosten van deze definitieve ontharingsmethode, in mijn salon en op indicatie van de huisarts, door de zorgverzekeraar geheel of gedeeltelijk vergoed.

Voor vrijwel iedere vorm van overbeharing is een oplossing.

definitief ontharenElektrisch ontharen is een methode die in vrijwel alle situaties definitief afrekent met overtollige haargroei. Bij elektrisch ontharen wordt een dun steriel wegwerpnaaldje langs de haarschacht in de huid geschoven. Het stroomstootje, dat vrijkomt schroeit de haarfollikel (het haarzakje waarin de haar groeit) met de toevoer dicht. Doordat voedingstoffen via het bloed het haartje niet meer kunnen bereiken, vindt er geen haargroei meer plaats. Het definitief ontharen van een gebied bestaat uit meerdere behandelingen

De behandelperiode varieert van enkele maanden tot 2 jaar. De periode tussen twee behandelingen wordt echter steeds groter, waarbij de haren al snel lichter en dunner worden en tenslotte verdwijnen.

Anboslogo
    © 2012 - 2019   I  Sandra de Jong  I  Hessenweg 173  De Bilt  I  06-15281614  I  sandra@salondeclic.nl  I  
    Privacy Policy  I  Algemene voorwaarden