Behandeling van permanente make-up

Mijn ANBOS specialisaties staan garant voor een vakkundige pigmentatie. Ik werk met de nieuwste computergestuurde apparatuur die in fracties van 0,01 seconde nauwkeurig werkt. Voor mijn werkwijze en mijn salon is door de GGD een vergunning afgegeven omtrent de hygiëne. Mijn vele kleurpigmenten zijn van hoogwaardig niveau en hypoallergeen. Daarom is permanente make-up in mijn salon volledig veilig en betrouwbaar en kan ik u optimale resultaten en tevredenheid garanderen. De vele kleurpigmenten zijn van hoogwaardig niveau en hypoallergeen. Met deze aanpak kunt u ervan verzekerd zijn dat permanente make-up in mijn salon volledig veilig en betrouwbaar is en ik u optimale resultaten en tevredenheid kan garanderen.

De behandeling:

Permanente make-up wordt aangebracht met een steriele ultradunne naald, die razendsnel op en neer beweegt om zo de huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid te brengen. Deze uiterst veilige pigmentmethode geeft door de mooie poederpigmenten een natuurlijke uitstraling en wordt blijvend in de huid ingebracht.

De vervolg behandeling:

De totale behandeling bestaat uit 2 afspraken. Mijn uitgangspunt is om in de eerste behandeling lichte en zachte kleuren te gebruiken. Wat in de eerste keer voorzichtig is aangezet kan in de tweede behandeling in kleur en dikte worden geperfectioneerd. Het resultaat kan op deze manier nooit te donker of te zwaar zijn. Deze zekerheid is uw en mijn garantie op 100 % tevredenheid.

Touch-up behandeling:

Doordat de huid zich constant vernieuwd, vervaagt de pigmentatie na ongeveer 3 tot 5 jaar. Dit proces verloopt bij de een wat sneller dan bij de ander en is mede afhankelijk van de gebruikte pigment kleuren. Eenmaal in de 2 jaar bijwerken is meestal voldoende.

<Terug naar Permanente Make-up>

Anboslogo
    © 2012 - 2019   I  Sandra de Jong  I  Hessenweg 173  De Bilt  I  06-15281614  I  sandra@salondeclic.nl  I  
    Privacy Policy  I  Algemene voorwaarden